Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

Start Playing

A Végzetúr online fantasy játék Neked készült!

Ez a fantasy világban játszódó online szerepjáték böngészőből, ingyen, letöltés nélkül játszható.

A regisztrációhoz nem kell más adatot megadni, csak az e-mail címedet, és már részt is vehetsz az online játékban.
  • A Végzetúr online fantasy játék Ghalla fantasy világában játszódik, ahol egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük.
  • Az online szerepjáték során az IQ-dat is próbára tesszük kvíz kérdések segítségével, sőt, te is tehetsz fel kérdést másoknak!
  • Ebből a játékból nem lehet kiesni, ellentétben oly sok más szerepjáték világgal, a többi játékos nem tud elpusztítani vagy lehetetlenné tenni a játékodat.
  • Ez a nyitott végű online szerepjáték folyamatos újdonságokkal, rengeteg kihívással, kalanddal kecsegtet a fejlesztéseknek köszönhetően.
  • A játék nem igényel sok időt, és ha 1-2 napig nem tudsz részt venni a játékban, a lemaradást behozhatod.


A Végzetúr online szerepjátékban az 1. világ 2008.09.22-én, a 2. világ 2008.11.06-án, a 3. békés világ 2009.01.29-én, az 5. világ 2010.05.19.-én indult el.

További segítség és információ: info{kukk}vegzetur{ponty}hu, vagy látogasd meg fórumunkat!

VÉGZETÚR - Az internetes fantasy szerepjátékok új generációja

A Végzet Verme (2018-01-08)

A Végzet VermeElindult a Végzetúr fantasy játék eseménye, a Végzet Verme, a Kárhozat Vermének félévenkénti versenyváltozata. A Kárhozat Verméhez hasonlóan szörnyekkel, végzeturakkal és démonokkal kell csatáznod, hogy megszerezhesd kincseiket, és eljuthass a legutolsó szintre, ahol a verem fétise vár rád. Az esemény 3 hétig tart, a legjobbak extra jutalmakban is részesülnek. Az eseményben a karakterkép jobb felső sarka melletti ikonra kattintva vehetsz részt.
További részletek a fórumon:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,969.0

Boldog Új Évet! (2017-12-31)

Végzetúr BÚÉK Lélekenergiában gazdag Boldog Új Évet kívánunk minden végzetúrnőnek és végzetúrnak! Köszönjük, hogy velünk tartottatok ebben az évben, reméljük jövőre is együtt fogunk játszani! Köszönjük a türelmet és a támogatásotokat! A következő évben is igyekszünk a játékot a Ti javaslataitok alapján továbbfejleszteni, új dolgokkal gazdagítani. A jövő évi eseménynaptárat itt nézhetitek meg:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,993.0
Mindenkinek jó pihenést kívánunk!
A Végzetúr csapata

Karácsonyi vásár (2017-12-14)

Végzetúr Karácsony Ma, 10 órakor kezdődik a Végzetúr online játékban a karácsonyi vásár! A kapott ajándékcsomagot elküldheted egy barátodnak / szerettednek, vagy megtarthatod saját magadnak. Ezenfelül lesz 20% kedvezmény minden ősköves tárgyra, 1 napos aukciók, egyedi napi ajánlatok, különleges tárgyak a kufárnál, Beholder szeme szerencsekerék és jutalomcsomagok az elköltött őskő függvényében. Ezek az események dec. 21-éig tartanak. További részletek a fórumon:
Végzetúr karácsonyi események fórum
Dec. 24. és 25. dél között béke honol a Végzetúrban: a játékosok nem tudják portyában egymást támadni és lelekenergiát zsákmányolni, így békében fejlődhetsz. Az állatok morálja sem csökken ezen időszak alatt, és a LE-ért kapható gyógyitalokra 20% kedvezmény lesz.
Az ügyfélszolgálat az ünnepek alatt is működik. Kellemes Karácsonyi Ünnepeket kívánunk minden végzetúrnőnek és végzetúrnak!
A Végzetúr csapata

Végzetúr szörnyidézés (2017-12-13)

Végzetúr szörnyidézés Bekerült a játékba az új, nagyszabású fejlesztés, a Szörnyidézés! Ez a lehetőség 70. szinttől elérhető, a Vadászat menüpontból. Ha megidéztél egy szörnyet és véglegesítetted, attól kezdve megtámadhatod mások szörnyeit is. Célok, statisztikák, toplisták és jutalmak is várják a bátor szörnyvadászokat :) További részletek a fórumon:
Szörnykihívás fórum
Ne feledjétek, hogy holnaptól indul a karácsonyi vásár a Végzetúrban!

Karácsonyi mini-események (2017-12-08)

Végzetúr karácsonyi események Elindult a Végzetúr online játék karácsonyi mini-eseménysorozata! A feladatokat
ebben a fórum topikban
találjátok meg. A jutalmak listája ismét bővült. Jó játékot kívánunk mindenkinek!

Kufárok csatája végeredmény (2017-12-04)

Végzetúr kufárok csatája végeredmény Lezárult a Végzetúr nagyszabású eseménye, a Kufárok Csatája! Az 1. világon Edralian, a 2-3. világon Innatlozad, az 5-6. világon pedig Archaix hívei arattak győzelmet. Gratulálunk a résztvevőknek! A nyereményeket már át lehet venni.
Következő eseményünk a karácsonyi mini-esemény sorozat, ami dec. 8-án, pénteken 10 órakor indul.

Végzetúr Black Friday ajánlat (2017-11-24)

Végzetúr Black Friday ajánlatKedves Játékosok! Mi is szeretnénk kedveskedni Nektek egy Black Friday ajánlattal: a rendhagyó napi ajánlatunkban 2 fétis jokert 240 őskő helyett most 100 őskőért vásárolhatsz meg (Napi rutinok, nyitóoldal).

Végzetúr találkozó szombaton! (2017-11-23)

XIX. Végzetúr találkozó Kedves Játékosok! Ne feledjétek, szombaton, 9 órától Végzetúr találkozó! Minden eddiginél nagyobb nyereményözön és programválaszték :)
Helyszín: Budapest, XVIII. kerület, Kondor Béla Műv Ház, Kondor Béla sétány 8. (megközelítés: a 3-as Metró végállomásától / Kőbánya-Kispest – KÖKI/ a 136E jelzésű busszal 7. megálló a Kondor Béla sétány. A buszmegállótól fél percre van a Közösségi Ház. Visszafelé is ugyanitt kell felszállni majd a buszra KÖKI felé.)
A részletes programot a fórumon találod IDE kattintva!
Várunk szeretettel minden Végzeturat és Végzetúrnőt!
Beholder Kft.


[Tovább a Beholder Kft oldalára]