Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás
Válaszd ki melyik Horda tagja leszel!
A hordád határozza meg, milyen bónuszokat kap a karaktered. (Ha egy szövetségbe akarsz tartozni egy barátoddal, aki már játszik, válaszd azt a hordát, amit ő!)

Rubin

A fizikai harcban nagyobb eséllyel találnak, és több sebzést okoznak.

Smaragd

Varázslataik több sebzést okoznak, és nagyobb eséllyel találnak. Ezenfelül több varázspontjuk is van.

Zafír

Kevesebb sebzést szenvednek el, gyorsabban regenerálódik, hatékonyabban gyógyulnak.

Gyémánt

A portyázás során több lélekenergiát szereznek, vagy kevesebbet veszítenek és a lélekkufártól is olcsóbban vásárolhatnak.

A Végzetúr online fantasy játék Neked készült!

Ez a fantasy világban játszódó online szerepjáték böngészőből, ingyen, letöltés nélkül játszható.

A regisztrációhoz nem kell más adatot megadni, csak az e-mail címedet, és már részt is vehetsz az online játékban.
  • A Végzetúr online fantasy játék Ghalla fantasy világában játszódik, ahol egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük.
  • Az online szerepjáték során az IQ-dat is próbára tesszük kvíz kérdések segítségével, sőt, te is tehetsz fel kérdést másoknak!
  • Ebből a játékból nem lehet kiesni, ellentétben oly sok más szerepjáték világgal, a többi játékos nem tud elpusztítani vagy lehetetlenné tenni a játékodat.
  • Ez a nyitott végű online szerepjáték folyamatos újdonságokkal, rengeteg kihívással, kalanddal kecsegtet a fejlesztéseknek köszönhetően.
  • A játék nem igényel sok időt, és ha 1-2 napig nem tudsz részt venni a játékban, a lemaradást behozhatod.


A Végzetúr online szerepjátékban az 1. világ 2008.09.22-én, a 2. világ 2008.11.06-án, a 3. békés világ 2009.01.29-én, az 5. világ 2010.05.19.-én, a 6. világ 2014.11.17.-én indult el.

További segítség és információ: info{kukk}vegzetur{ponty}hu, vagy látogasd meg fórumunkat!

VÉGZETÚR - Az internetes fantasy szerepjátékok új generációja

A Remény Városa (2023-03-14)

Remény VárosaKedves Játékosok! Ismét itt a Remény Városa, a végzeturak és végzetúrnők egy újabb várost építhetnek újjá, segítve a civilizáció visszatérését a Felszínre!
Vegyél részt te is az új város megépítésében! Hajtsd végre a napi feladatokat, fejlődj városépítészként, és szerezd meg az elit építész kiváltságát!
Az esemény 21 napig tart. Sok sikert mindenkinek!

Végzetúr karbantartás (2023-02-28)

***FONTOS!!*** Az időpontot március 1-ről 2-re változtattuk, a V4-es játékosok kérésére!

Március 2-án, szerdán reggel 7 órakor tervezett karbantartás lesz, várhatóan fél óráig. Megértéseteket köszönjük!

Xeno háború (2023-02-21)

Xenó háborúElindult a Végzetúr online rpg játék nagyszabású eseménye, a Xenó invázió!

Fél évente xenók sokasága özönli el a Felszínt, gigantikus xenó királynők vezetésével. Az elmúlt években a végzeturaknak öldöklő küzdelemben mindig sikerült a lényeket visszaszorítani - de tökéletesen sosem pusztították el őket. A megmaradt xenók a mélyben tenyésznek, és amikor elegen vannak, ismét támadást indítanak.
Most újra eljött az idő! Szállj szembe a xenó királynőkkel, legyen tiéd a dicsőség! Az eseményben a minimum 3. szintű karakterek vehetnek részt, az Egyéb menüpontra kattintva.

Végzetúr újra elérhető (2023-02-13)

Kedves Játékosok! A játék tegnap óta, több mint 30 órán át nem volt elérhető. Mint végül kiderült, a szolgáltató teljes központi szerverét, ahol más szolgáltatások mellett a játék is fut, külső támadás érte, a károk helyreállítása sajnos nagyon sok ideig tartott. Nem hisszük, hogy létezik az a kompenzáció, amivel ez a közel 2 napnyi kiesést kárpótolni tudjuk számotokra, de azért természetesen lesz egy vaskos csomag mindenkinek, megfejelve 200 ajándék őskővel. Az állatok hűségét 100%-ra rakjuk, a hűségbónuszokat visszaállítjuk, és csak 22 órától lehet portyázni, nehogy lerabolják azt, aki kicsit később értesül a szerver újraindulásától. A játék a vasárnap hajnali állapottal indult újra.
Emellett természetesen nem győzünk bocsánatot kérni a kellemetlenségért. Főleg, mert néhány hete is volt egy globálisabb szolgáltatói leállás, amit egy optikai kábel átvágása okozott. Aminek a javítását feb. 14. este 8 és feb. 15 hajnali 5 között fogják tesztelni, reméljük ez már nem fog további számottevő kiesést okozni, az már nagyon nem hiányozna.
Köszönjük mindenkinek a türelmet és a kitartást, visszajelzéseiteket szívesen látjuk a supporton vagy akár a fórumon.
Továbbiakat ld: Szerver leállás fórum

Szerverkarbantartás (2023-02-12)

SzerverkarbantartásFebruár 14-én este 8 órától február 15. reggel 5 óráig az ACE Telekom karbantartást végez, a korábbi kimaradásnál elvágott és javított optikai kábel tesztelik. Ez a mi szervertermünket is értintheti, bár elvileg a szolgáltatás továbbra is működik, kimaradások lehetnek ebben az időszakban.

Végzetúr farsang (2023-02-01)

Végzetúr Farsang Elindult a Végzetúr játék szokásos februári mini-esemény sorozata, a Farsang!
A nappali vadászatok a hideg acélé és az izzó mágiáé. De éjszaka, a soha el nem fáradó Végzeturak hordatársaikkal együtt lazítanak. Ijesztő, mókás, vagy megdöbbentő jelmezeket, álarcokat öltenek, hogy köszöntsék az új évet, az esélyt a túlélésre, és várják az istenek visszatérését... Kellemes Farsangi Ünnepeket kívánunk!
Az eseményben való részvételhez egyszerűen csak kattints a maszk ikonra a karaktered képe mellett.
További információk a fórumon.