Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

Start Playing

A Végzetúr online fantasy játék Neked készült!

Ez a fantasy világban játszódó online szerepjáték böngészőből, ingyen, letöltés nélkül játszható.

A regisztrációhoz nem kell más adatot megadni, csak az e-mail címedet, és már részt is vehetsz az online játékban.
  • A Végzetúr online fantasy játék Ghalla fantasy világában játszódik, ahol egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük.
  • Az online szerepjáték során az IQ-dat is próbára tesszük kvíz kérdések segítségével, sőt, te is tehetsz fel kérdést másoknak!
  • Ebből a játékból nem lehet kiesni, ellentétben oly sok más szerepjáték világgal, a többi játékos nem tud elpusztítani vagy lehetetlenné tenni a játékodat.
  • Ez a nyitott végű online szerepjáték folyamatos újdonságokkal, rengeteg kihívással, kalanddal kecsegtet a fejlesztéseknek köszönhetően.
  • A játék nem igényel sok időt, és ha 1-2 napig nem tudsz részt venni a játékban, a lemaradást behozhatod.


A Végzetúr online szerepjátékban az 1. világ 2008.09.22-én, a 2. világ 2008.11.06-án, a 3. békés világ 2009.01.29-én, az 5. világ 2010.05.19.-én indult el.

További segítség és információ: info{kukk}vegzetur{ponty}hu, vagy látogasd meg fórumunkat!

VÉGZETÚR - Az internetes fantasy szerepjátékok új generációja

Végzetúr 10. szülinap (2018-09-20)

Végzetúr 10. születésnap A Végzetúr szeptember 22-én ünnepli a 10. születésnapját!

Ez alkalomból számos programmal és meglepetéssel készültünk :) 20-50% közötti kedvezmények, ajándékok, 24 órás aukciók új, különleges tételekkel is, költési akció, 10 forgatásos Beholder szeme. Szept. 22-től pedig él a különleges akció, amikor mindössze 2080 Ft befizetésével 600-900 őskövet, 2 templomi pálcát és 2 időutazó pálcát kaphatsz. A részleteket ld. a fórumon:
10. Végzetúr szülinapi akciók fórum topik

Végzetúr őszi befizetési akció (2018-09-10)

Végzetúr őszi befizetési akcióKedves Játékosok!
Indul az őszi befizetési akció! Szept. 10-től 21-ig tart. Az őskövek megvásárlásakor megadhatsz egy karaktert, aki az ajándékcsomagot kapja (akár saját magadat is megadhatod). Így akár őskövet is küldhetsz egy másik játékosnak, ha a 2-es csomagot választod! A részleteket ld. a fórumon:
Őszi befizetési akció részletek
Ne feledjétek, szept. 22-én jön a Végzetúr 10. szülinapja, számos további eseménnyel, meglepetéssel és akcióval!

Végzetúr Szüret (2018-09-05)

Végzetúr szüret Ünnepeld az őszi szüretet együtt a többi végzetúrral és végzetúrnővel! Készítsétek el a legfinomabb bort, és rendezzetek fergeteges mulatságot a Landragór felett aratott győzelem ünnepére! Szept. 5. és szept. 21. között zajlik a szüreti ünnepség, számos feladattal és kibővített jutalmakkal!
Az esemény a karaktered képe mellett, a szőlő ikonra kattintva érhető el.
További részletek a fórumon, ide kattintva.

A Végzet Verme (2018-08-13)

A Végzet VermeElindult a Végzetúr fantasy játék eseménye, a Végzet Verme, a Kárhozat Vermének félévenkénti versenyváltozata. A Kárhozat Verméhez hasonlóan szörnyekkel, végzeturakkal és démonokkal kell csatáznod, hogy megszerezhesd kincseiket, és eljuthass a legutolsó szintre, ahol a verem fétise vár rád. Az esemény 3 hétig tart, a legjobbak extra jutalmakban is részesülnek. Az eseményben a karakterkép jobb felső sarka melletti ikonra kattintva vehetsz részt. Kárhozat Verme emiatt ebben a hónapban nincs, viszont szeptemberben, a Végzet Verme után arra a hónapra fogunk indítani egy Kárhozat Vermét majd, erre figyeljetek oda!
További részletek a fórumon:
http://forum.vegzetur.hu/index.php/topic,969.0

Elindult az új 4-es világ a Végzetúrban (2018-08-06)

Elindult a Végzetúr 4-es világ Kedves Játékostársunk!

A mai napon elindult a Végzetúr online játék új 4-es világa. A játék a normál sebesség háromszorosával fut (háromszor gyorsabban tudsz LE-t szerezni, regenerálni, pihenni, harcolni stb) viszont a játék nem drágább, mivel befizetéskor a normál őskő mennyiség többszörösét kapod!
Ezen a világon speciális szabályok érvényesek, melyekről a V4 információk menü alatt tájékozódhatsz.

A játék addig tart, amíg egy szövetség teljesíti a győzelmi feltételt. A 4. világon a győztes szövetség tagjai, valamint bizonyos egyéni kategóriák legjobbjai jutalmat kapnak egy másik karakterük (azonos e-mail címmel regisztrált) számára (őskő és medál).

A világ végeztével minden játékos a maradék ősköveit átadhatja egy másik világon levő, azonos e-mail címen regisztrált karakterének, vagy átviheti a következő 4-es világra.

Amennyiben felkeltettük az érdeklődésedet, itt tudsz regisztrálni. Ha elfelejtetted a jelszavadat, itt kérhetsz újat.

További információk a fórumon.

Jó játékot kíván
A Végzetúr csapata

Végzetúr nyári vakáció események (2018-07-25)

Végzetúr nyári vakáció 2018 Lezárult a Kihívás tornya egyhetes verseny a Végzetúr online játékban, gratulálunk mindenkinek! A jutalmakat át lehet már venni (nem automatikusan íródnak be!) kattints a karakter mellett az ikonra, ill. később majd bekerül az Egyéb menübe is.
A mai nappal elindult a nyári miniesemény sorozat. Az eseménysorozatban minden nap naponta teljesíthető feladatokat kapsz, különböző jutalmakért. A feladatok többsége naponta egyszer teljesíthető, több napon át, és időnként új feladatok jelennek meg. Gyűjtsd a napkristályokat, és váltsd be őket a legendás napfétisre, fétisszilánkra vagy egyéb jutalmakra! Új jutalomként bekerült a verempálca. Csak a vakáció ideje alatt megvásárolható a nyári vakáció csomag, ill. portyázás, vadászat és kihívás során van 5% esély, hogy találsz egy arany ládikót, benne különböző kincsekkel.
A feladatok listáját a fórumon itt találod.
Az esemény a karakterképtől balra levő ikonra kattintva érhető el. Mindenkinek jó szórakozást kívánunk!

Végzetúr nyári vásár (2018-07-24)

Végzetúr nyári vásárKedves Játékosok!
Ma indul és egészen aug. 7-ig tart a beígért nyári befizetési akció, holnap, szerdán pedig a 8 napos költségi akció kedvezményekkel és sok egyéb meglepetéssel (csökkentett aukciós időtartam, egyedi napi ajánlatok, Beholder szeme szerencsekerék, speciális kufár tárgyak és masszív ajándékcsomagok költött őskő arányában.)
További részletek (beleértve a jokerek leírását is) itt, a fórumon!
Kellemes nyaralást kíván mindenkinek a Végzetúr csapata!

Kufárok csatája végeredmény (2018-07-23)

Végzetúr kufárok csatája végeredmény Lezárult a Végzetúr nagyszabású eseménye, a Kufárok Csatája! Az 1., 5. és 6. világon Archaix a 2-3. világon Innatlozad hívei győztek. Gratulálunk a résztvevőknek! A nyereményeket már át lehet venni.
Következő eseményünk a nyári vakáció mini-esemény sorozat, ami júl. 25-én, szerdán 10 órakor indul, akkor, amikor véget ér a Kihívás Tornya.


[Tovább a Beholder Kft oldalára]