Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

Leonard és Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom csatája

A csatát Leonard szemszögéből látod.
Leonard
VS
Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom
Idomított állataid, Tölgyfapajzsos Thorin, egy 405. szintű, Smaug, egy 445. szintű, Galadriel, egy 416. szintű és egy 376. szintű Szirén ősanya állat is részt vesznek a csatában. Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom idomított állatai, Dodekaeder, egy 255. szintű, Moby Duck, egy 256. szintű, Ssraeshza, egy 257. szintű, Popeye, egy 258. szintű, Noemi, egy 259. szintű, egy 260. szintű Isteni óriás skorpió, egy 261. szintű Isteni sörényes ubuk, egy 262. szintű Isteni harcias manó, egy 263. szintű Isteni mokku, egy 264. szintű Isteni kyratid féreg, egy 265. szintű Isteni móleon, egy 266. szintű Isteni goblin rabló, egy 267. szintű Isteni mocsári dabaq, egy 268. szintű Isteni goblin vajákos, egy 269. szintű Isteni owooti alligátor és egy 270. szintű Isteni arhomad varangy állat is részt vesznek a csatában. Tombolva vetitek magatokat a csatába.
Ellenfeled felé dobsz egy ultradetonáció varázslatot. (-920 VP). 92326 sebzést okoztál. Kritikus sebzés! A varázslat hatással van az ellenfeledre: -529 Támadás, -529 Taumaturgia, -529 Elnyelés.
Regenerálsz 350 életpontot. Ellenfeled 350 ÉP-t sebződik.Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom feléd dob egy éjfatty katarzis varázslatot. Futás közben szaltózol, hogy kikerüld a varázslatot. Csak 1 pontnyit sérültél.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Leonard fegyverével. Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom 17928 pontnyit sérült. Kritikus sebzés! Tölgyfapajzsos Thorin, Smaug, Galadriel és Szirén ősanya is támadnak. 3 támadással 5857 sebzés! Kritikus sebzés!
Regenerálsz 350 életpontot. Ellenfeled 350 ÉP-t sebződik.
Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom pihenés nélkül támad. Könnyedén félrehajolsz. Dodekaeder, Moby Duck, Ssraeshza, Popeye, Noemi, Isteni óriás skorpió, Isteni sörényes ubuk, Isteni harcias manó, Isteni mokku, Isteni kyratid féreg, Isteni móleon, Isteni goblin rabló, Isteni mocsári dabaq, Isteni goblin vajákos, Isteni owooti alligátor és Isteni arhomad varangy acsarogva támadnak. 15 támadással 15259 sebzés! Kritikus sebzés! Az állataid 1976 életpontot sebződtek.
Csatlósaid asztrális robbanást okoznak! (138516 sebzés) Egy gyors csel után a Leonard fegyverével Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom védtelen felsőtestére támadsz. Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom 23469 pontnyit sérült. Kritikus sebzés! Tölgyfapajzsos Thorin, Smaug, Galadriel és Szirén ősanya is támadnak. 3 támadással 9579 életpontot sebeztek. Kritikus sebzés!
Regenerálsz 350 életpontot. Ellenfeled 350 ÉP-t sebződik.
Egy gyors csel után Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom a hasadat támadja. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Dodekaeder, Moby Duck, Ssraeshza, Popeye, Noemi, Isteni óriás skorpió, Isteni sörényes ubuk, Isteni harcias manó, Isteni mokku, Isteni kyratid féreg, Isteni móleon, Isteni goblin rabló, Isteni mocsári dabaq, Isteni goblin vajákos, Isteni owooti alligátor és Isteni arhomad varangy is rádtámadnak. 15 támadással 15399 életpontot sebeztek. Kritikus sebzés! Az állataid 1976 életpontot sebződtek.
Egy gyors támadást indítasz a Leonard fegyverével Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom lába felé. Talált, 17939 sebzést okoztál. Kritikus sebzés! Tölgyfapajzsos Thorin, Smaug, Galadriel és Szirén ősanya is ellenfeledre vetik magukat. 4 támadással 9016 sebzést okoztak. Kritikus sebzés!
Regenerálsz 350 életpontot. Ellenfeled 350 ÉP-t sebződik.
Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom vicsorogva sújt rád a Mágikus fegyverrel. Könnyedén félrehajolsz. Dodekaeder, Moby Duck, Ssraeshza, Popeye, Noemi, Isteni óriás skorpió, Isteni sörényes ubuk, Isteni harcias manó, Isteni mokku, Isteni kyratid féreg, Isteni móleon, Isteni goblin rabló, Isteni mocsári dabaq, Isteni goblin vajákos, Isteni owooti alligátor és Isteni arhomad varangy is rádtámadnak. 15 támadással 8567 sebzést okoztak. Kritikus sebzés! Az állataid 1976 életpontot sebződtek.
Oldalt szökkenve, a Leonard fegyverével Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom feje irányába ütsz. Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom 23553 pontnyit sérült. Kritikus sebzés! Tölgyfapajzsos Thorin, Smaug, Galadriel és Szirén ősanya az oldaladon harcolnak. 4 támadással 12202 sebzés! Kritikus sebzés!
Regenerálsz 350 életpontot. Ellenfeled 350 ÉP-t sebződik.
Oldalt gurulva majd gyorsan felpattanva Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom megpróbál oldalról támadni. Melléütött! Dodekaeder, Moby Duck, Ssraeshza, Popeye, Noemi, Isteni óriás skorpió, Isteni sörényes ubuk, Isteni harcias manó, Isteni mokku, Isteni kyratid féreg, Isteni móleon, Isteni goblin rabló, Isteni mocsári dabaq, Isteni goblin vajákos, Isteni owooti alligátor és Isteni arhomad varangy acsarogva támadnak. 14 támadással 8225 életpontot sebeztek. Kritikus sebzés! Az állataid 1976 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Leonard fegyverével. Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom 15917 pontnyit sérült. Kritikus sebzés! Tölgyfapajzsos Thorin, Smaug, Galadriel és Szirén ősanya is ellenfeledre vetik magukat. 4 támadással 5303 életpontot sebeztek.
Regenerálsz 350 életpontot. Ellenfeled 350 ÉP-t sebződik.
Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom lesújt rád a Mágikus fegyverrel. Ütése célt téveszt! Dodekaeder, Moby Duck, Ssraeshza, Popeye, Noemi, Isteni óriás skorpió, Isteni sörényes ubuk, Isteni harcias manó, Isteni mokku, Isteni kyratid féreg, Isteni móleon, Isteni goblin rabló, Isteni mocsári dabaq, Isteni goblin vajákos, Isteni owooti alligátor és Isteni arhomad varangy is rád vetik magukat. 14 támadással 10559 életpontot sebeztek. Kritikus sebzés! Az állataid 1976 életpontot sebződtek.
Lesújtasz a Leonard fegyverével. Eltaláltad, 14858 sebzés! Kritikus sebzés! Tölgyfapajzsos Thorin, Smaug, Galadriel és Szirén ősanya acsarogva támadnak. 4 támadással 4943 sebzés!
Regenerálsz 350 életpontot. Ellenfeled 350 ÉP-t sebződik.
Védekezőn felemeled fegyvered, de ekkor Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom egy alsó támadást indít. Könnyedén félrehajolsz. Dodekaeder, Moby Duck, Ssraeshza, Popeye, Noemi, Isteni óriás skorpió, Isteni sörényes ubuk, Isteni harcias manó, Isteni mokku, Isteni kyratid féreg, Isteni móleon, Isteni goblin rabló, Isteni mocsári dabaq, Isteni goblin vajákos, Isteni owooti alligátor és Isteni arhomad varangy is támadnak. 12 támadással 15852 sebzést okoztak. Kritikus sebzés! Az állataid 1976 életpontot sebződtek.
A csatában összesen 393856 sebzést okoztál, és 73862 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát.

Leonard többi megosztott csatájaBöngészés a többi megosztott csata között
A Végzetúr online fantasy játék Ghalla fantasy világában játszódik, ahol egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük.

Ellenfeled:

Obloth, a gigantikus isteni árnyfantom
541. szintű torzszülött

Harcoló lények

Dodekaeder
Dodekaeder (255. Szint)
Moby Duck
Moby Duck (256. Szint)
Ssraeshza
Ssraeshza (257. Szint)
Popeye
Popeye (258. Szint)
Noemi
Noemi (259. Szint)
Isteni óriás skorpió
Isteni óriás skorpió (260. Szint)
Isteni sörényes ubuk
Isteni sörényes ubuk (261. Szint)
Isteni harcias manó
Isteni harcias manó (262. Szint)
Isteni mokku
Isteni mokku (263. Szint)
Isteni kyratid féreg
Isteni kyratid féreg (264. Szint)
Isteni móleon
Isteni móleon (265. Szint)
Isteni goblin rabló
Isteni goblin rabló (266. Szint)
Isteni mocsári dabaq
Isteni mocsári dabaq (267. Szint)
Isteni goblin vajákos
Isteni goblin vajákos (268. Szint)
Isteni owooti alligátor
Isteni owooti alligátor (269. Szint)
Isteni arhomad varangy
Isteni arhomad varangy (270. Szint)

Viselt tárgyak

Mágikus fegyver
éjfatty katarzis