Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

Shannyee és muszaka03 csatája

A csatát muszaka03 szemszögéből látod.
A karakterek statisztikáinak megtekintéséhez kattints a képükre.
Shannyee
Shannyee
7 bajnoki medál (összesen +11 minden tulajdonságra) 5 utolsó vérig bajnoki medál (összesen +11 minden tulajdonságra) Gyémánt Horda
VS
muszaka03
muszaka03
Smaragd Horda
Shannyee idomított állatai, Kényó, egy 96. szintű, Kecske, egy 94. szintű, egy 83. szintű Mantikór és egy 49. szintű Kyorg agyfagyasztó állat is részt vesznek a csatában. Idomított állatod, egy 46. szintű állat is részt vesz a csatában. Felkészülsz, hogy elvedd ellenfeled lélekenergiáját.
Shannyee mormol, és mielőtt megakadályozhatnád, eltalál egy eltörlés. Rohanás közben kitérsz előle. Csak 755 pontnyit sérültél. Az állatod 38 életpontot sebződött.
Elmondasz egy manakorong varázslatot. (-130 VP). Shannyee elkerülte a varázslatot! Csak 25 életpontot vesztett. Ellenfeled negatív aurája sebez rajtad 1 életpontot.
Regenerálsz 2 életpontot.
Oldalt gurulva majd gyorsan felpattanva Shannyee megpróbál oldalról támadni. Eltalált, sérültél 790 pontnyit. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-221 lélekenergia) Az állatod 74 életpontot sebződött. Kényó, Kecske, Mantikór és Kyorg agyfagyasztó is támadnak. 3 támadással 296 életpontot sebeztek.
Egy gyors támadást indítasz a díszes kristálylándzsával Shannyee lába felé. Ellenfeled kivédte a csapást. Kőtroll acsarogva támad. 9 sebzés!
Regenerálsz 2 életpontot.
Oldalt gurulva majd gyorsan felpattanva Shannyee megpróbál oldalról támadni. 279 pontnyit sebzett rajtad. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-78 lélekenergia) Az állatod 7 életpontot sebződött. Kényó, Kecske, Mantikór és Kyorg agyfagyasztó is támadnak. 3 támadással 118 sebzés!
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Shannyee az utolsó pillanatban félreugrik. Kőtroll az oldaladon harcol. 13 sebzést okozott.
Regenerálsz 2 életpontot.
Shannyee egy gyors támadást indít az adamantit varázstridenttel a lábad felé. 426 életpontot vesztettél. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-119 lélekenergia) Az állatod 26 életpontot sebződött. Kényó, Kecske, Mantikór és Kyorg agyfagyasztó is rádtámadnak. 4 támadással 305 életpontot sebeztek. Kritikus sebzés!
Egy gyors csel után a díszes kristálylándzsával Shannyee védtelen felsőtestére támadsz. Shannyee az utolsó pillanatban félreugrik. Kőtroll acsarogva támad. 26 sebzést okozott.
Regenerálsz 2 életpontot.
Oldalt gurulva majd gyorsan felpattanva Shannyee megpróbál oldalról támadni. Talált, 792 ép-t sebződsz. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-222 lélekenergia) Az állatod 73 életpontot sebződött. Kényó, Kecske, Mantikór és Kyorg agyfagyasztó is rádtámadnak. 4 támadással 430 sebzést okoztak.
Egy gyors támadást indítasz a díszes kristálylándzsával Shannyee lába felé. Shannyee az utolsó pillanatban félreugrik. Kőtroll is ellenfeledre veti magát. 35 életpontot sebzett.
Regenerálsz 2 életpontot.
Oldalt gurulva majd gyorsan felpattanva Shannyee megpróbál oldalról támadni. Eltalált, sérültél 492 pontnyit. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-138 lélekenergia) Az állatod 34 életpontot sebződött. Kényó, Kecske, Mantikór és Kyorg agyfagyasztó is rádtámadnak. 3 támadással 135 életpontot sebeztek.
A csata teljesen kifárasztott, már csak arra maradt erőd, hogy valahogyan megpróbáld kivédeni ellenfeled csapásait.
Shannyee rád veti magát, az adamantit varázstridenttel sebezhető pontot keres. Eltalált, sérültél 357 pontnyit. Kritikus sebzés! Ellenfeled lélekenergiát szív el! (-100 lélekenergia) Az állatod 17 életpontot sebződött. Kényó, Kecske, Mantikór és Kyorg agyfagyasztó is rád vetik magukat. 4 támadással 129 életpontot sebeztek.
A csata teljesen kifárasztott, már csak arra maradt erőd, hogy valahogyan megpróbáld kivédeni ellenfeled csapásait.
A csatában összesen 108 sebzést okoztál, és 5305 sebzést kaptál. Ellenfeled elhurcolt a kínzókamrába.
Ellenfeled nyerte a csatát, elrabolt tőled 162 (-878) lélekenergiát.
Bekötözöd a kritikus sebeket, megindul a regeneráció. Gyógyultál 1960 életpontot.

muszaka03 többi megosztott csatájaBöngészés a többi megosztott csata között
A Végzetúr online fantasy játék Ghalla fantasy világában játszódik, ahol egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük.

Ellenfeled:

Shannyee
67. szintű végzetúr

az Az igaz DEMOKRÁCIA szövetség tagja

Eredmények

Győzelem:Vereség:
Rubin horda ellen1287116
Smaragd horda ellen154052
Zafír horda ellen64334
Gyémánt horda ellen195
Kristály horda ellen70813
Összesen:11457351
Legtöbb okozott sebzés:4536
Tulajdonságösszeg:2371 (2853)
Szakértelemösszeg:1501
Teljesített küldetés:106
Teljesített kaland:120
Győztes kihívás:171
Összes építés:56.063.599
Zsákmányolt lélekenergia:28.944.052
Elvesztett lélekenergia:92.188
Helyes kvíz-válaszok:496
Fertőzés:0%
Ugrás a karakterlapjára

Harcoló lények

Kényóprecíziós karom
Kényó (96. Szint)
Kecskebronz karmok
Kecske (94. Szint)
Mantikórprecíziós karom
Mantikór (83. Szint)
Kyorg agyfagyasztóprecíziós karom
Kyorg agyfagyasztó (49. Szint)

Viselt tárgyak

adamantit varázstridentvén smaragd: +8% Kritikus sebzés
eltörlésvén tűzgyöngy: Sebzés: +15
izzó sárkányvértelemi gyémánt: +5 Elnyelés, +7 Varázslat elnyelés, +2% Kábítás elhárítás
Mogua pajzsaadeptus szilánk: +2 Erő, +2 Támadás, +2 Védekezés, +2 Egészség
Isteni ceremóniagyűrűizzó zafír: +5 Varázslat elnyelés
Missziómester
pókcsizma
Ezüst farsangi álarc

muszaka03
68. szintű végzetúrnő

Harcoló lény

Kőtrollbűvös tappancs
Kőtroll (46. Szint)

Viselt tárgyak

díszes kristálylándzsa
manakorong
teljes csontpáncélmanakő: +1 Mágia
méonech tudásgömb
kristálygyűrű
ork amulettcsatafókusz: +2 Erő, +1 Támadás, +1 Védekezés, +1 Egészség