Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

SteX és Stalker, a haláljáró csatája

A csatát SteX szemszögéből látod.
SteX
VS
Stalker, a  haláljáró
Idomított állataid, Elmezüllesztő, egy 84. szintű, Megtorló, egy 84. szintű, Hátgerinchasogató, egy 35. szintű és Csontsorvasztó, egy 35. szintű állat is részt vesznek a csatában. Felkészülsz, hogy elvedd ellenfeled lélekenergiáját.
Még elég nagy a távolság, gyorsan elmondasz egy tűzcsapás varázslatot. (-210 VP). 1268 sebzést okoztál.
Regenerálsz 31 életpontot. Stalker, a haláljáró mormol, és mielőtt megakadályozhatnád, eltalál egy eltörlés. Futás közben szaltózol, hogy kikerüld a varázslatot. Csak 120 pontnyit sérültél.
Egy gyors támadást intézel ellenfeled irányába. Talált, 776 sebzést okoztál. Kritikus sebzés! Elmezüllesztő, Megtorló, Hátgerinchasogató és Csontsorvasztó is ellenfeledre vetik magukat. 2 támadással 142 sebzést okoztak.
Regenerálsz 31 életpontot.
Stalker, a haláljáró egy gyors támadást indít a Mágikus fegyverrel a lábad felé. Ütése célt téveszt!
Lesújtasz ellenfeledre. 1034 pontnyit sebeztél. Kritikus sebzés! Elmezüllesztő, Megtorló, Hátgerinchasogató és Csontsorvasztó az oldaladon harcolnak. 3 támadással 418 életpontot sebeztek.
Regenerálsz 31 életpontot.
Stalker, a haláljáró egy gyors támadást indít a Mágikus fegyverrel a lábad felé. Ütése célt téveszt!
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Eltaláltad, 736 sebzés! Kritikus sebzés! Elmezüllesztő, Megtorló, Hátgerinchasogató és Csontsorvasztó is támadnak. 2 támadással 208 sebzést okoztak.
Regenerálsz 31 életpontot.
Stalker, a haláljáró a Mágikus fegyverrel a felsőtestedet célozza! 48 életpontot vesztettél. A tüskés bőröd sebez rajta 2 életpontot. Az állataid 1 életpontot sebződtek.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, az adamantit ékszerpengével gyorsan alulról támadsz. Talált, 501 sebzést okoztál. Kritikus sebzés! Elmezüllesztő, Megtorló, Hátgerinchasogató és Csontsorvasztó is ellenfeledre vetik magukat. 3 támadással 168 sebzés!
Regenerálsz 31 életpontot.
A szörnyeteg holtan terül el!
A csatában összesen 5253 sebzést okoztál, és 168 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát.

SteX többi megosztott csatájaBöngészés a többi megosztott csata között
A Végzetúr online fantasy játék Ghalla fantasy világában játszódik, ahol egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük.

Ellenfeled:

Stalker, a haláljáró
78. szintű torzszülött

Viselt tárgyak

Mágikus fegyver
eltörlés