Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

Mi az a Végzetúr?

megsemmisítőA Végzetúr egy ingyenes internetes szerepjáték. Nincsenek túlbonyolított szabályok, ahogy regisztrálsz, máris elkezdhetsz játszani. Nem kell minden nap órákon át foglalkoznod vele, elég, ha amikor időd engedi, ránézel a karakteredre. A játék bármilyen gépen fut, amelyről tudsz internetezni, nem kell letölteni semmit, a böngésződből megy. Mégis, ahogy egyre többet játszol vele, meglátod, hogy milyen sok lehetőséged lesz, mennyi intrika, kaland és izgalom rejlik benne.

Milyen jellegű játék ez?

sokfejű démonA Végzetúr egy online fantasy játék, amely során egy karaktert fejlesztesz. Izgalmas csatákat vívhatsz más játékosokkal és a vadon szörnyeivel, varázstárgyakat vásárolhatsz a lélekkufártól, és a zsákmányolt lélekenergiából tulajdonságaidat és szakértelmeidet fejlesztheted. Ahogy előrehaladsz a játékban, úgy nyílik ki előtted egyre több lehetőség. Szövetséget alapíthatsz más játékosokkal együtt, lehetőségetek van a közös fejlesztésekre, sőt a háborúzásra is. Ahhoz, hogy elkezdhess játszani, nem kell a teljes játékleírást elolvasnod, amely egyébként sem túl terjedelmes, és megtalálható erre a linkre kattintva.

Kik csinálták a játékot?

manaelementálA játékot a Beholder Kft. készítette. 21 éve foglalkozunk játékok tervezésével és kitalálásával, Túlélők Földje c. levelezős majd emailes játékunk még az internet hajnalán indult, vagy ott van az Ősök Városa, a Káosz Galaktika, a Sárkányölő, a Kalandok Földje, és nem utolsósorban a számítógéphez nem kötődő, de szintúgy híres kártyajátékok, mint például a Hatalom Kártyái vagy az Álomfogó. 21 éve azon dolgozunk, hogy minél jobb és szórakoztatóbb játékokat készítsünk, reméljük, hogy a Végzetúr is elnyeri tetszésed. Cégünkről és egyéb játékainkról további információt a www.beholder.hu oldalon találsz.

Milyen világban játszódik a Végzetúr?

magszim gigászA fent említett játékaink legtöbbje ugyanazon fantasy világ epikus történetének különböző fejezeteit dolgozza fel, a Végzetúr rugaszkodik el legtávolabbra az időben. A sötét hangulatú jövőben igazi hősökre van szükség ahhoz, hogy a világ egyensúlya helyreálljon.

Milyen korosztálynak ajánljátok a játékot?

sikolydémonA játék kortól független, mondhatjuk azt, hogy aki tud már egy internetes böngészőt kezelni, az tud ezzel a játékkal játszani. A játék nem tartalmaz olyan erőszakos, trágár vagy felnőtteknek való tartalmat, ami miatt gyermekek nem játszanának vele. Ugyanakkor magasabb szinten komoly taktikázási és stratégiázási lehetőségek vannak benne, ami miatt bizonyos, hogy a játékokat kedvelő felnőttek is szívesen játszanak vele.

Hogyhogy ingyenes a játék?

csápos mutánsAz internetes játékok közt folyó felfokozott versenyben manapság már elfogadott, hogy a kiadók játékaikat ingyen kínálják, viszont a játék tartalmaz bizonyos prémium szolgáltatásokat, amiért aki akar, fizethet. A prémium funkciók nélkül is élvezhető és korlátozások nélkül játszható a játék, de ha valaki úgy dönt, hogy (nem túl jelentős összeget) hajlandó fizetni is a játékért, további kényelmi szolgáltatásokat és lehetőségeket kap. Profi játékfejlesztők vagyunk, a játék elkészítése és fejlesztése komoly pénzbe kerül, de őszintén reméljük, hogy a játék sok embernek fog tetszeni annyira, hogy hajlandó fizetni is érte.

Miben jobb a tiétek a többi prémium-ingyenes játéknál?

flóraelementálA mi játékunk magyar fejlesztés, nem pedig egy külföldi licensz átültetése, a szövegek minősége is ezt tükrözi. Aktív és gyors ügyfélszolgálatot tudunk biztosítani. A játékot folyamatosan fejlesztjük, bővítjük, odafigyelünk a játékosok kéréseire, igényeire. A mi játékunk nem várja el, hogy napi 24 órában a gép előtt ülj, a játékosok cselekvéspontokat kapnak, és ezeket maguk osztják be, ha 1-2 napig nem jutsz gép elé, semmilyen hátrányba nem fogsz kerülni a többiekhez képest. De kár a szóból - próbáld ki, ítéld meg te, hogy tetszik-e!

Mikor ér véget a játék?

sárkányfiókaA Végzetúr egy ún. nyitott végű fantasy játék, reményeink szerint mindig fogjuk fejleszteni, mindig lesznek benne új célok, új tennivalók, tehát a játék nem ér véget. A játékosok eredményeiket megtekinthetik és összehasonlíthatják a toplistáknál, de ez nem jelenti azt, hogy ez a játék egy verseny, ahol mindenképpen elsőnek kell lenni. Aki akar, versenyezhet, aki akar, csak pusztán szórakozik.
A játék kezdetben nagyon egyszerű, hogy könnyen megtanulható legyen, de a szintlépésekkel egyre újabb lehetőségek nyílnak meg előtted.

Milyen célok vannak a játékban?

irtóztató fattyA játékban az egyik legnagyobb volumenű cél, hogy megszabadulj a fertőzéstől, amely minden végzetúr elméjét megbolondítja. Ez egy hosszú és fáradtságos út lesz, ha egyáltalán sikerül.
Emellett számos egyéb célod is lesz, küldetéseket kapsz, amelyeket teljesítened kell, bajnoki viadalokat rendezünk, amelyek bajnoka egyedi jutalmat kap, szövetségeddel pedig együttesen epikus szörnyekkel szálhattok szembe.

Játszhatok-e egyszerre több karakterrel?

pusztító démonA Végzetúrban egy játékos egy világon csakis egyetlen karakterrel játszhat, a visszaélések elkerülése végett. Idővel folyamatosan indítunk újabb világokat, hogy aki akar, minden világon indíthasson külön karaktert, de egy világon szigorúan egy karakter a limit. Aki ezt a szabályt megsérti, átmeneti vagy akár végleges eltiltást is kaphat. Részletesebben ld. Felhasználási feltételek (az oldal alján).
Ha többen játszotok ugyanarról a számítógépről, ügyeljetek rá, nehogy úgy tűnjön, hogy egy ember játszik több karakterrel. Ne támadjátok egymást, ne támadjátok egyszerre ugyanazt, és lehetőleg ne lépjetek azonos szövetségbe.
Multizásról, zárolásról további részletek itt.