Azonosító v. e-mail:

Jelszó:

Világ:
Játékosunk írta:

„A Végzetúr játék olyan, mint az ogre. Rétegekből áll. Bárhány réteget fejtesz is le róla, újabb és újabb mélységei nyílnak meg. Míg a legtöbb karakterfejlesztő játékban egy vagy több egyenes út vezet a sikerhez, itt a fejlődés egy fa koronájához hasonlít, ahol a gyökér a közös indulópont, a levelek között pedig mindenki megtalálhatja a saját személyre szabott kihívását.
A Végzetúr másik fő erőssége, hogy rendkívül tág teret kínál a játékostársaiddal való interakciókra, legyen az együttműködés vagy épp rivalizálás.”

Morze - V3

még több ajánlás

Dutch és Dokika csatája

A csatát Dutch szemszögéből látod.
Dutch
Dutch
7 bajnoki medál (összesen +11 minden tulajdonságra) 5 utolsó vérig bajnoki medál (összesen +11 minden tulajdonságra) Rubin Horda
VS
Dokika
Dokika
13 bajnoki medál (összesen +19 minden tulajdonságra) 17 utolsó vérig bajnoki medál (összesen +19 minden tulajdonságra) Gyémánt Horda
Idomított állataid, Matrix, egy 58. szintű, Hank, egy 52. szintű és Sunny, egy 43. szintű állat is részt vesznek a csatában. Dokika idomított állatai, Na2S2O3, egy 167. szintű és K2Cr2O7, egy 160. szintű állat is részt vesznek a csatában. Az ég is elsötétedik, ahogy egymásnak rontotok.

1. csata

Dokika int, mire egy fényrobbanás sújt le rád. Félrevetődsz. Csak 103 pontnyit sérültél. Az állataid 1 életpontot sebződtek.
hideg tűz varázslat repül ki kezedből. (-135 VP). 410 sebzést okoztál.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Eltalált, sérültél 201 pontnyit. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rádtámadnak. 2 támadással 45 sebzést okoztak. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Dokika 102 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 45 sebzést okoztak.
Dokika rád veti magát, a Kőkarddal sebezhető pontot keres. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 32 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Dokika 162 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+3 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 2 támadással 58 életpontot sebeztek.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! 97 pontnyit sebzett rajtad. Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 acsarogva támadnak. 1 támadással 14 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Egy gyors támadást indítasz a Legendás tőrrel Dokika lába felé. Dokika 165 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+3 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny acsarogva támadnak. 3 támadással 78 sebzést okoztak.
Dokika egy gyors támadást intéz feléd. 172 életpontot vesztettél. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 2 támadással 23 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. 31 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+1 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 9 életpontot sebeztek.
Dokika vicsorogva sújt rád a Kőkarddal. Könnyedén félrehajolsz. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 2 támadással 56 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a Legendás tőrrel gyorsan alulról támadsz. 66 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+1 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 42 sebzést okoztak. Kritikus sebzés!
Dokika lesújt rád a Kőkarddal. Ütése célt téveszt! Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 7 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Legendás tőrrel. Nem találtál! Matrix, Hank és Sunny is ellenfeledre vetik magukat. 3 támadással 72 sebzés!

2. csata

Dokika int, mire egy fényrobbanás sújt le rád. Félrevetődsz. Csak 52 pontnyit sérültél. Az állataid 1 életpontot sebződtek.
hideg tűz varázslat repül ki kezedből. (-135 VP). Dokika félrevetődik. Csak 108 életpontot vesztett.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rádtámadnak. 2 támadással 30 sebzést okoztak. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Dokika 86 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 39 sebzést okoztak.
Dokika rád veti magát, a Kőkarddal sebezhető pontot keres. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 32 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Dokika 104 pontnyit sérült. Fegyvered kábít! (-10 támadás) Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 48 életpontot sebeztek.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Melléütött! Na2S2O3 és K2Cr2O7 acsarogva támadnak. Célt tévesztettek.Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Egy gyors támadást indítasz a Legendás tőrrel Dokika lába felé. Ellenfeled kivédte a csapást. Matrix, Hank és Sunny acsarogva támadnak. 3 támadással 24 sebzést okoztak.
Dokika egy gyors támadást intéz feléd. 148 életpontot vesztettél. Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 1 támadással 22 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. 22 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+1 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 4 életpontot sebeztek.
Dokika vicsorogva sújt rád a Kőkarddal. Könnyedén félrehajolsz. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 2 támadással 25 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a Legendás tőrrel gyorsan alulról támadsz. 25 pontnyit sebeztél. Fegyvered kábít! (-10 támadás) Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+1 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 7 sebzést okoztak.
Dokika lesújt rád a Kőkarddal. Eltalált, sérültél 108 pontnyit. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 18 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Legendás tőrrel. Nem találtál! Matrix, Hank és Sunny is ellenfeledre vetik magukat. 2 támadással 33 sebzés!

3. csata

Dokika int, mire egy fényrobbanás sújt le rád. Félrevetődsz. Csak 68 pontnyit sérültél. Az állataid 1 életpontot sebződtek.
hideg tűz varázslat repül ki kezedből. (-135 VP). Dokika félrevetődik. Csak 124 életpontot vesztett.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Eltalált, sérültél 266 pontnyit. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rádtámadnak. 2 támadással 57 sebzést okoztak. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Dokika 71 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+1 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 2 támadással 26 sebzést okoztak. Kritikus sebzés!
Dokika rád veti magát, a Kőkarddal sebezhető pontot keres. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 1 támadással 17 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Fegyvered ártalmatlanul pattan le Dokika páncéljáról. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 70 életpontot sebeztek.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! 143 pontnyit sebzett rajtad. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 acsarogva támadnak. 2 támadással 34 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Egy gyors támadást indítasz a Legendás tőrrel Dokika lába felé. Dokika 139 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+3 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny acsarogva támadnak. 3 támadással 65 sebzést okoztak.
Dokika egy gyors támadást intéz feléd. 59 életpontot vesztettél. Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 2 támadással 16 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. 110 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 2 támadással 34 életpontot sebeztek.
Dokika vicsorogva sújt rád a Kőkarddal. Könnyedén félrehajolsz. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 1 támadással 7 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a Legendás tőrrel gyorsan alulról támadsz. 103 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 2 támadással 28 sebzést okoztak.
Dokika lesújt rád a Kőkarddal. Ütése célt téveszt! Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 83 sebzés! Kritikus sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Legendás tőrrel. 126 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+3 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is ellenfeledre vetik magukat. 2 támadással 45 sebzés!

4. csata

Dokika int, mire egy fényrobbanás sújt le rád. Félrevetődsz. Csak 52 pontnyit sérültél. Az állataid 1 életpontot sebződtek.
hideg tűz varázslat repül ki kezedből. (-135 VP). Dokika félrevetődik. Csak 129 életpontot vesztett.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rádtámadnak. 2 támadással 2 sebzést okoztak. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Dokika az utolsó pillanatban félreugrik. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 51 sebzést okoztak.
Dokika rád veti magát, a Kőkarddal sebezhető pontot keres. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 50 sebzés! Kritikus sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Dokika 116 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 53 életpontot sebeztek.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Melléütött! Na2S2O3 és K2Cr2O7 acsarogva támadnak. 2 támadással 6 életpontot sebeztek. Kritikus sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Egy gyors támadást indítasz a Legendás tőrrel Dokika lába felé. Dokika 99 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny acsarogva támadnak. 2 támadással 26 sebzést okoztak.
Dokika egy gyors támadást intéz feléd. Ütése célt téveszt! Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 2 támadással 2 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Nem találtál! Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 53 életpontot sebeztek. Kritikus sebzés!
Dokika vicsorogva sújt rád a Kőkarddal. Könnyedén félrehajolsz. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 2 támadással 29 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a Legendás tőrrel gyorsan alulról támadsz. 147 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+3 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 2 támadással 52 sebzést okoztak.
Dokika lesújt rád a Kőkarddal. Ütése célt téveszt! Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 31 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Legendás tőrrel. Nem találtál! Matrix, Hank és Sunny is ellenfeledre vetik magukat. 3 támadással 78 sebzés!

5. csata

Dokika int, mire egy fényrobbanás sújt le rád. Félrevetődsz. Csak 62 pontnyit sérültél. Az állataid 1 életpontot sebződtek.
hideg tűz varázslat repül ki kezedből. (-135 VP). 315 sebzést okoztál.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Eltalált, sérültél 91 pontnyit. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rádtámadnak. 2 támadással 5 sebzést okoztak. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Dokika 113 pontnyit sérült. Fegyvered kábít! (-10 támadás) Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 51 sebzést okoztak.
Dokika rád veti magát, a Kőkarddal sebezhető pontot keres. Talált, 18 ép-t sebződsz. Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 2 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Dokika 27 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+1 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 7 életpontot sebeztek.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Melléütött! Na2S2O3 és K2Cr2O7 acsarogva támadnak. 2 támadással 32 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Egy gyors támadást indítasz a Legendás tőrrel Dokika lába felé. Dokika 103 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny acsarogva támadnak. 3 támadással 47 sebzést okoztak.
Dokika egy gyors támadást intéz feléd. Ütése célt téveszt! Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 2 támadással 30 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Nem találtál! Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 52 életpontot sebeztek.
Dokika vicsorogva sújt rád a Kőkarddal. Könnyedén félrehajolsz. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 1 támadással 19 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a Legendás tőrrel gyorsan alulról támadsz. 90 pontnyit sebeztél. Fegyvered kábít! (-10 támadás) Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 39 sebzést okoztak.
Dokika lesújt rád a Kőkarddal. Ütése célt téveszt! Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 16 sebzés! Kritikus sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Legendás tőrrel. Nem találtál! Matrix, Hank és Sunny is ellenfeledre vetik magukat. 3 támadással 57 sebzés!

6. csata

Dokika int, mire egy fényrobbanás sújt le rád. Félrevetődsz. Csak 108 pontnyit sérültél. Az állataid 1 életpontot sebződtek.
hideg tűz varázslat repül ki kezedből. (-135 VP). 405 sebzést okoztál.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rádtámadnak. 1 támadással 25 sebzést okoztak. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Dokika az utolsó pillanatban félreugrik. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 5 sebzést okoztak.
Dokika rád veti magát, a Kőkarddal sebezhető pontot keres. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 54 sebzés! Kritikus sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Fegyvered ártalmatlanul pattan le Dokika páncéljáról. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 132 életpontot sebeztek. Kritikus sebzés!
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Melléütött! Na2S2O3 és K2Cr2O7 acsarogva támadnak. 1 támadással 8 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Egy gyors támadást indítasz a Legendás tőrrel Dokika lába felé. Ellenfeled kivédte a csapást. Matrix, Hank és Sunny acsarogva támadnak. 3 támadással 68 sebzést okoztak.
Dokika egy gyors támadást intéz feléd. Ütése célt téveszt! Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 2 támadással 22 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. 66 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+1 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 27 életpontot sebeztek.
Dokika vicsorogva sújt rád a Kőkarddal. Könnyedén félrehajolsz. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 2 támadással 38 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a Legendás tőrrel gyorsan alulról támadsz. 130 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+3 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 62 sebzést okoztak.
Dokika lesújt rád a Kőkarddal. Ütése célt téveszt! Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 13 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Legendás tőrrel. Nem találtál! Matrix, Hank és Sunny is ellenfeledre vetik magukat. 3 támadással 84 sebzés!

7. csata

Dokika int, mire egy fényrobbanás sújt le rád. Félrevetődsz. Csak 64 pontnyit sérültél. Az állataid 1 életpontot sebződtek.
hideg tűz varázslat repül ki kezedből. (-135 VP). 508 sebzést okoztál.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Eltalált, sérültél 251 pontnyit. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rádtámadnak. 2 támadással 56 sebzést okoztak. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Dokika az utolsó pillanatban félreugrik. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 2 támadással 43 sebzést okoztak. Kritikus sebzés!
Dokika rád veti magát, a Kőkarddal sebezhető pontot keres. Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 1 támadással 18 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Fegyvered ártalmatlanul pattan le Dokika páncéljáról. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 72 életpontot sebeztek.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! 192 pontnyit sebzett rajtad. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 acsarogva támadnak. 2 támadással 31 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Egy gyors támadást indítasz a Legendás tőrrel Dokika lába felé. Dokika 29 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+1 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny acsarogva támadnak. 3 támadással 8 sebzést okoztak.
Dokika egy gyors támadást intéz feléd. Ütése célt téveszt! Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 1 támadással 1 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. 117 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 55 életpontot sebeztek.
Dokika vicsorogva sújt rád a Kőkarddal. 105 pontnyit sebzett rajtad. Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 1 támadással 15 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a Legendás tőrrel gyorsan alulról támadsz. Fegyvered ártalmatlanul pattan le Dokika páncéljáról. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 16 sebzést okoztak.
Dokika lesújt rád a Kőkarddal. Ütése célt téveszt! Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 1 támadással 16 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Legendás tőrrel. Nem találtál! Matrix, Hank és Sunny is ellenfeledre vetik magukat. 3 támadással 63 sebzés!

8. csata

Dokika int, mire egy fényrobbanás sújt le rád. Félrevetődsz. Csak 51 pontnyit sérültél. Az állataid 1 életpontot sebződtek.
hideg tűz varázslat repül ki kezedből. (-135 VP). 401 sebzést okoztál.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Elegánsan elhajolsz az ütés elől. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rádtámadnak. 2 támadással 67 sebzést okoztak. Kritikus sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Dokika 155 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+3 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 110 sebzést okoztak. Kritikus sebzés!
Dokika rád veti magát, a Kőkarddal sebezhető pontot keres. Talált, 68 ép-t sebződsz. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 10 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Dokika 41 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+1 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 22 életpontot sebeztek. Kritikus sebzés!
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! 37 pontnyit sebzett rajtad. Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 acsarogva támadnak. 2 támadással 9 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Egy gyors támadást indítasz a Legendás tőrrel Dokika lába felé. Dokika 121 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny acsarogva támadnak. 3 támadással 84 sebzést okoztak. Kritikus sebzés!
Dokika egy gyors támadást intéz feléd. Ütése célt téveszt! Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 1 támadással 11 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Nem találtál! Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 53 életpontot sebeztek.
Dokika vicsorogva sújt rád a Kőkarddal. Könnyedén félrehajolsz. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 2 támadással 12 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Ellenfeled magasra emeli a fegyverét, a Legendás tőrrel gyorsan alulról támadsz. 159 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+3 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 76 sebzést okoztak.
Dokika lesújt rád a Kőkarddal. Eltalált, sérültél 268 pontnyit. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 1 támadással 24 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Megcélzod ellenfeled felsőtestét a Legendás tőrrel. 150 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+3 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is ellenfeledre vetik magukat. 2 támadással 47 sebzés!

9. csata

Dokika int, mire egy fényrobbanás sújt le rád. Félrevetődsz. Csak 147 pontnyit sérültél. Az állataid 1 életpontot sebződtek.
hideg tűz varázslat repül ki kezedből. (-135 VP). 315 sebzést okoztál.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Eltalált, sérültél 106 pontnyit. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rádtámadnak. 2 támadással 13 sebzést okoztak. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. Dokika 92 pontnyit sérült. Fegyvered kábít! (-10 támadás) Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny az oldaladon harcolnak. 3 támadással 42 sebzést okoztak.
Dokika rád veti magát, a Kőkarddal sebezhető pontot keres. Talált, 74 ép-t sebződsz. Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is támadnak. 2 támadással 22 sebzés! Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Erősen markolva fegyveredet, elsöprő erejű támadást indítasz. Dokika 117 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 54 életpontot sebeztek.
Dokika a Kőkarddal a felsőtestedet célozza! Melléütött! Na2S2O3 és K2Cr2O7 acsarogva támadnak. 2 támadással 29 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Egy gyors támadást indítasz a Legendás tőrrel Dokika lába felé. Dokika 63 pontnyit sérült. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+1 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny acsarogva támadnak. 3 támadással 25 sebzést okoztak.
Dokika egy gyors támadást intéz feléd. 95 életpontot vesztettél. Kritikus sebzés! Az állataid 1 életpontot sebződtek. Na2S2O3 és K2Cr2O7 is rád vetik magukat. 2 támadással 12 életpontot sebeztek. Az állataid 5 életpontot sebződtek.
Minden erődet az ütésbe adod, ahogy lecsapsz a Legendás tőrrel. 94 pontnyit sebeztél. Lélekenergiát szívsz el ellenfeledtől! (+2 lélekenergia) Ellenfeled állatai 1 életpontot sebződtek. Matrix, Hank és Sunny is támadnak. 3 támadással 43 életpontot sebeztek.
Ellenfelednek egy gyors mozdulattal megadod a kegyelemdöfést.
Ellenfeled ájultan esik össze.
A csatában összesen 8540 sebzést okoztál, és 4454 sebzést kaptál.
Te nyerted a csatát.

Dutch többi megosztott csatájaBöngészés a többi megosztott csata között
A Végzetúr online fantasy játék Ghalla fantasy világában játszódik, ahol egy egyedi karaktert fejleszthetsz. Megküzdhetsz más játékosokkal, de szövetkezhetsz is velük.

Ellenfeled:

Dokika
30. szintű végzetúr

a Gaia szövetség tagja

Eredmények

Győzelem:Vereség:
Rubin horda ellen29614
Smaragd horda ellen47170
Zafír horda ellen27822
Gyémánt horda ellen40
Kristály horda ellen140
Összesen:58722350
Legtöbb okozott sebzés:684
Tulajdonságösszeg:941 (1484)
Szakértelemösszeg:1068
Teljesített küldetés:51
Teljesített kaland:55
Győztes kihívás:1194
Összes építés:27.235.483
Zsákmányolt lélekenergia:2.225.330
Elvesztett lélekenergia:4.521
Helyes kvíz-válaszok:578
Fertőzés:31%
Ugrás a karakterlapjára

Harcoló lények

Na2S2O3veremfétis
Na2S2O3 (167. Szint)
K2Cr2O7Hűség Fétis
K2Cr2O7 (160. Szint)

Viselt tárgyak

Kőkardjáde:  +1 IQ
fényrobbanás
selyem mágusköpeny
kis mithril pajzs
Kritikus Gyűrű
Alkusz
Landragór máguscsizmája